Sep 25, 2010, 8:44 PM

Точният човек 

  Poetry » Love
760 0 3

Точния човек


Исках да си ти!

Но няма как...

Понякога така се случва.

Исках да си слънцето във моя мрак,

но бил си само точка светлина.

Исках ти да ме прегръщаш

и да усещам топлите ти устни върху мен.

Не искам много,

а в замяна бих ти дала всичко!

Защото знам,

че ти си точният човек

в най-неточното за мене време!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??