Dec 16, 2006, 9:10 PM

Точно там - преди светлината 

  Poetry
734 0 0
Точно там - преди светлината
новият ден за мъничко спря
и се вгледа във знамената
иззад здрача на свойта зора.

Пред битка - но светът е застинал,
примирен със свойта съдба :
Мир ще има след толкоз години
ако само го пазим с война.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??