След кратък миг във локвата на мрака
ще падне малка капчица сълза.
Тя болката ми ще прекъсне
и кръв ще слее с моята сега!
Тогава дяволът ще се прекръсти
и ангелът на мрака във нощта
Тогава дяволът ще се прекръсти!
© Станислав Георгиев All rights reserved.