Задуха вятър в живота ми.
Капка любов ми капна отнякъде.
Плъзна се там, по клепача ми - за да я видя.
Аз я видях - за да разпали страшна жажда за дъжд.
За море да ме залее отнякъде, и да се удавя щастлив.
Безкрайно да умирам за... себе си!
© Георги Колев All rights reserved.
А да умираш за себе си , означава да живееш за другия... - Рени !!!