Имам желание да съм безразлична, но не ми стиска.
Заявявам, че те мразя, а всъщност
всичко това е далеч от истината за чувствата ми към теб.
Нуждая се от мъж, който да не е само за секса,
а за нещо по-емоционално.
Едва ли ти си човека за това!
Умееш да задоволяваш единствено собствените си нужди.
Давах ти всичко, а когато ти казах истината ти ми обърна гръб!
Нима аз заслужавам това?
Вярно е, че ме боли, но не си единствен, нали?
Щеше да ми е приятно с теб, но да си далеч от мен реши!
© Меглена Стефанова All rights reserved.