Той!
В сърцето ми запали огън,
Една реалност или сбъдната мечта
Леда разтапя и избухва пламък
И ето, че се ражда любовта.
Сега разбрах какво е да обичаш,
Липсата на обич ти стопи,
Аз искам винаги до теб да бъда
Винаги до мене да си ТИ!
© Ками All rights reserved.
Браво!
с обич.