Мога да говоря за вкуса му...
на ром и никотин,
и на забравени сънища,
влитащи в деня ми.
Не мога да пропусна ръцете,
единствени докосвали
всичко, досега табу за други.
И тази вълшебна интимност,
когато сме извън телата си,
и времето е потрошено
на звездни космоси в леглото ни.
Щастието разделя ни
от останалия свят. В Рая. Сами.
© Таня Атанасова All rights reserved.