Убивах всяка следваща мечта,
за да бъда твоя.
Вярвах, че се случват чудеса,
за да ме наричаш "своя".
Спрях света да преоткривам,
спрях и в себе си да вярвам
и пак да бъда твоя!
Живота ми във рамка поставяш,
но недей, моля те, да забравяш,
поднесе ми съдбата уроци не леки,
доверие, знам, не заслужава всеки!
Грешила съм и аз, не отричам,
и така се научих кой да обичам.
На думи знаеш какво съм преживяла,
но малцина видяха как съм оцеляла
и когато сили нямах пак да се изправя,
предавах се, отказвах се от въздуха и водата,
от новото утро на обещаващия ден...
тогава друг заставаше близо до мен,
всеки път хващаше ръцете ми здраво
и казваше: "не е късно за ново начало"!
Тогава... доста преди теб,
преди изобщо да те позная,
и дали щях да имам този шанс,
ако не държеше той ръцете ми отмалели?
© Милена All rights reserved.