Mar 25, 2010, 2:15 PM

Той и Тя 

  Poetry
747 0 10

Той е светлината

Тя е топлината

Той е простора

Тя свободата

Той е твореца

Тя е благодата

Той е начало

Тя  е края

Той е плюс

Тя е минус

Той е Алфа

Тя  Омега

Той храна е

Тя солта е

Той е слънце

Тя  небе

Кой е Той

Коя е Тя

Двамата една душа

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??