Човек се бори с плевел и боли,
очите си от работа не вдига.
Инатите на тръни и бодли,
със пот познава, не от нова книга.
И мъдрости недейте му чети
за разсад от китайския ви риган.
Тя, мъдростта, не трябва да личи!
Полента ли? Ми, все е мамалига😜