Dec 19, 2011, 11:19 AM

Той сам ме намира 

  Poetry » Other
581 0 1

Не зная дали всяко добро се забравя

и дали си спомняш, чак когато умираш,

но няма да спра да го мисля и правя,

дори и когато сам умът не разбира.

Аз няма да Съм, ако в мен не извира,

ако нямам него из сърцето в резерва.

Не търся на кой да го дам. Той ме намира!

И зная, че щастието тъй се измерва.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??