Почиват си тревичките
зелени -
но скоро ще чуеш онзи
звън!
Ще видиш Дядо Коледа!
Елените!
Там, в най-вълшибният си
сън.
На сутринта ще отвориш
очички
и със забързани малки
крачета -
ще преобърнеш онези
терлички,
и Чудо - там ще ти бъде
мечето!
© Ивелина каменова All rights reserved.