Между пристъп на болка
и уморено съзнание
заспивам в невъзможност
и граничност,
сякаш мигрената удря очите ми
и не виждам света край мен,
в такива моменти сънувам
ангели и въздушни видения
и се надявам на оздравяване.
© Ваня Иванова All rights reserved.