Толкова далече,
сякаш не съществуваш-
заровен в пясъка на тъмен плаж.
Едно желание,
една нестихваща надежда,
а може би си все така далечния мираж!
Когато те видях,
когато те погледнах
в очите ти открих неземен свят.
Опитах да забравя,
опитах да отричам,
но ти беляза мен със твоя Ад!
И времето изтече,
но времето не промени
песента която пее моето сърце.
Едно желание,
една надежда,
ще чакат твоето сърце при моето да спре!
© Десислава All rights reserved.