May 26, 2024, 6:38 PM

Толкова много 

  Poetry
154 0 0

Толкова много

бездушни и толкова

много послушни

 

във време на гнет,

нищета и войнѝ... О,

Любов, помогнѝ!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??