Всяка минутка със теб е безценна,
всяка минутка е мечта съкровена.
Всяка целувка е до болка потребна,
всяка целувка се превръща в поема!
Твой съм до атома своя последен,
твой съм горещ, дори в вятър леден.
Твой съм поет, дори и посредствен,
твой съм - за мен, това е естествено!
Моя си - всичко по тебе познавам!
Моя си, но дали теб заслужавам?
Моя си - знаеш, че те Обожавам!
Моя си - ето, в краката ти падам!
02.02.2021.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.