Sep 6, 2014, 3:30 PM

Толкова неща написах 

  Poetry » Other
302 0 0


Аз толкова неща написах,
край всичко, гдето бях минал!
И щом видях, от туй се слисах,
като във чуждо бях се спрял!

 

Аз просто не намерих тема,
в която да не съм орал
и смисъла ù да не взема,
от нея плод да не съм брал!

 

Но днеска тука ми трудно,
щом плодовете съм обрал,
макар че още гледам будно,
безпомощно да съм заспал!

 04.09.2014 г. Драгойново

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??