Макар да си далеч от мене
Усещам твойта топлина.
Топлина на ласка и на обич,
Обзела вече моята душа.
Дните по един се нижат,
Доближават те към моето сърце.
Път незнаен ще поема,
Само за да бъда във твоите ръце.
© Никол Карагогова All rights reserved.