Топлината на Слънцето
Топлината на слънцето,
Тайнството на огъня,
Тихи стъпки в замряла зимна нощ,
Очакване ...любов , докосване... лек
Лъчистата светлина на деня ,
Обагреното от блясък утро...
Замъглени сънени смарагдови очи
Загадъчна усмивка...солени сълзи!
Нестихваща снежна буря ...
есенни листа, вкаменени от студ...
Угаснала свещ с изгубен аромат...
Образ тъй болезнено познат!
Пъстроцветни несбъднати мечти,
Капки останали от дъждовни дъги,
Свят вълшебен...та това си ти!
Не ще си простя , че изгубих те, Уви!
© Бобчо All rights reserved.