На гърдите ми опря ръце
и магично мигом ме целуна.
Лумва в пламък моето сърце
и зазвънва в мене всяка струна.
Пръстите ти сякаш са перце,
галиш нежно мъжкото лице.
Взират се в очите с чар очи,
твоят глас като вирле звучи.
Влюбено обгръщам ти снагата,
сгушено във мене се вречù.
Чувствам те светлинна - сноп лъчи
с искреност зареждат ми душата.
Топлината ти любов е жива.
Път прекрасен щедростта открива.
© Асенчо Грудев All rights reserved.