Няма име, а мечта е
И като зора сияе - любовта
По-дълбока от морето
По-голяма от сърцето
Тя разкъсва моята душа
По-самотна от пустиня
По-опасна от магия
Преобръща моята съдба
Това е любовта
Това е любовта
Казаха ми, ще те хване
И света ще оправдае - любовта
Тя красива е и нежна
Вездесъща, вечна
Тя сближава нашите сърца
Тя измъчва и спасява
Оковава, извисява
И превръща ни в деца
Това е любовта
Това е любовта
Да я хванеш нямаш сила
Ще я има, и е била- любовта
Не е моя, нито твоя
Неуловима, само своя
Тя е чиста, чиста свобода
Ослепява ми очите
Подлудява ми мечтите
Тя е радост, мъка и беда
Това е любовта
Това е любовта
Като отрова ме измъчва
Като окова ме задържа
Като лудост се завръща
Като болка най-могъща
Като вятър волна е
Като захар сладка е
И душата ми пее
И сърцето ми се смее
Това е любовта
Това е любовта
Аейра Райанна
© Айера Райана All rights reserved.
Хубаво стихче.