Jul 13, 2013, 7:33 PM

Това е всичко 

  Poetry » Other
448 0 6

Денят ми бял

във залез да се скрива

и звездна нощ

съня ми да покрива.

 

Една звезда

към слънце да ме води

и щастие

по пътя с мен да ходи.

 

Едно сърце

за мене да милее

и то с любов

в душата ми да грее.

 

Това е всичко и го знам.

За злато няма да го дам!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??