May 1, 2007, 10:53 AM

Това,което ми открадна времето 

  Poetry
639 0 7
                                   Обичам те.Но някъде отнесе,
                                   минаващият вятър любовта ми
                                   и тя до теб така и не достигна,
                                   а беше чиста,беше много истинска.


                                  Обичам те.Поисках да ти кажа,
                                  че слънцето особено блестеше,
                                  когато се засичаха очите ни.
                                  А може би така да бъде исках.


                                  Обичам те.Но късно стана вече,
                                  за мили думи,нежни обяснения,
                                  това,което ми открадна времето,
                                  е смисълът в любов да съм облечена.


  
                                                                    

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??