Това ли е причината?!
Понякога се лутам и не зная
къде да поприседна за почивка.
Понякога се скитам подивяла,
объркана, тревожна и самичка.
Реших в един момент да се потърся,
но пусто в празно - що за измерение?!
А нищото около мен надзърта
и няма смисъл моето значение.
Опитах се да изброя причините,
но те отново пропиляха смисъла.
От пусто в празно нищото надничаше.
Дали не мога вече да обичам?!
"Една причина причинява безпричинно
присъствието на хиляди други причини!"
Благодаря на Димитър, коментирал
"Причини" на Жан!!!
© Камелия All rights reserved.