May 17, 2008, 10:03 AM

Това ли са очите ти?! 

  Poetry » Love
806 0 3

Това ли са очите ти?!

Не бях ги забелязвала!

Зад поглед на убиец плачеш...

Това ли са ръцете ти?!

Не бяха ме докосвали...

Защо сега към мене крачиш?!

Това си ти?! Кажи ми!!

Дошъл си по неволя или си отговорът на въпроса еднозначен?!

Желай ме и прости ми! Обичай ме, за Бога!

Аз ще обичам само теб в живота многозначен...!!!

© Пауаа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??