Исках да избягам,
но твоят глас ме следваше навсякъде,
исках да се скрия,
но твоите очи се взираха дълбоко в сърцето ми,
исках да се приземя,
но твоята любов ме носеше на криле.
Вече не искам нищо... защото имам всичко.
Моя е луната, мои са звездите,
мои са всички мънички неща...
всеки звук, всяка надежда, всяка мечта...
а аз не сънувам... не мечтая...
Това си ти - Ти си всичко...
© Даниела All rights reserved.