Това сме ние
/ зодия Овен /
Когато искам мога да мълча!
Когато искам мога да говоря!
Тръгвам си когато аз реша!
И се завръщам пак по своя воля!
Аз мога да съм мълчалив и тих!
Но мога в миг да се превърна в буря!
Мога да напиша нежен стих!
Но мога всичко просто да изгубя!
Аз мога да съм бурното море
с вълни родени в бездната потайна!
Аз мога да съм синьото небе,
със синева лазурна и безкрайна!
Аз мога да съм твоята звезда
блестяща нейде горе на небето!
Аз може да съм твоят лъч в нощта,
пробол със нежност и любов сърцето!
Аз мога да съм твоят огнен Ад
във който ще гориш от страст и обич!
Аз мога да съм Раят непознат
където да се скиташ и да бродиш!
Аз мога да съм есенна мъгла!
Аз мога да съм сняг в студена зима!
Аз мога да съм дъжд през пролетта
написан стих за теб с любов и рима!
21.03.2024 г.
© Георги Иванов All rights reserved.