Dec 10, 2015, 12:22 AM

Това съм аз 

  Poetry » Other
422 0 3




       ТОВА СЪМ АЗ

 

Край мен обичам да кипи,

да вият силни децибели.

И всичко яростно да ври -

чернилката да се избели.

Да има екшън, страст, борби –

случайности едва ли стават...

И силен огън в мен гори –

от него болка ми остава.

Да чезне призрачният мрак,

от мен да бяга надалече.

 

Дотяга тишината чак...

За действие е време вече!

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??