За грешките на друг
със своето сърце платих.
Себе си оставих
между рухнали мечти.
Но въпреки това,
как да бъда друга.
Не мога и не искам
себе си да променя.
Не прощавам злоба и лъжа.
Обичам силно, и не мразя,
нечестния става ми безличен.
Подавам приятелска ръка,
когато Човекът в теб позная.
Трудно казвам“ Обичам те“,
но кажа ли го,
наистина го мисля.
Да бъда друга просто не върви.
До колко е възможно
оставам сама с мечтите си.
Истинска както преди.
© С. П. All rights reserved.