Пита ли те Този,
защо закъсня снощи?
Сготви ли вечеря,
прането изпра ли?
В косите ти черни
от възглавница перушина.
В очите ти сълзи,
а в тях очите на Този.
До капка всяка бутилка изпивам,
до кръв тялото си издрасквам.
Главата си във вратата разбивам.
Простя ли всичко,
отново ще те питам...
© Станислав Русев All rights reserved.