Този ад, да обичам, го зная
и съм вкопчан във него до лудост.
Ако поляна без тебе е раят,
по-добре да съм грешник прокуден.
И нека ми капят сълзите,
и да ближе сърцето ми огън -
изглежда така ще опитам
да бъда по-близо до Бога.
© Константин Делов All rights reserved.