В този град, в който сипят се люляци,
по косите на пътища спрели,
всеки дъх е начало жадувано,
всеки миг се превръща във време.
Тук събуждат се хора и улици,
във очите на синята утрин,
оживява площадът, минутите,
отброяват тревоги и чувства.
А годините спират следите си
и ухае небето на вечност...
Този град - толкоз малък, но истински,
носи целия свят. Във сърцето си.
© Эоя Михова All rights reserved.