Този мъж...
Мъжът, ако е мъж, ще вдигне къща,
любимата да пренесе през прага.
Този мъж в неволите житейски
няма да покаже колко страда.
А вечер на трапеза семейна
хлябът с него няма да пресяда...
За този мъж с ръце горещи,
от дом и от родители се бяга...
21.01.2011 год.
© Радка Миндова All rights reserved.
За мъжа- съществува действително