Аз съм Тракиец...!
И гордост за мен е,
такъв да се чувствам.
Защото и аз като тях,
обичам земята ,земята-
по която вървяли са те!?
Мойте славни предтечи...!
Траките славни, Траки герои.
Своята участ, любов и разлъка -
по тези места оставили те...
-Когато погледна небето, гората!?
Сърцето ми пълни се с страст!?
С гордост голяма че и аз като тях...
Живея в земите Тракийски.
С Тракийското чисто небе -
и тучни поля с аромат детелинен.
© Ангел All rights reserved.