В сърцето има нежен трепет
и като гълъб във волен полет
към теб съм силно устремен,
ала далек си, затуй съм натъжен.
О, моя пролет нежна,
самотата, уви, е неизбежна.
Защо не кацнеш ти при мен,
та и аз да съм засмен?
© Георги All rights reserved.