The work is not suitable for people under 18 years of age.
Обожавам, когато се проснеш
като вече отстрелян глиган.
Разкекерчена тихо, но мощно,
безпризорно, без никакъв план.
Тъй приятно е щом те притисна
като камък връз кожа от лос.
Миризмата ти рязко да блъсне,
като къч, да я вдишам със нос.
Как от мене изтръгваш прекрасно
разни вопли, подобно стрели.
В пущинака сме склещени тясно
и простреляни сладко лежим.
Най-обичам ръцете да галят
твойто тяло като гладък приклад.
И накрая да сетя, че цяла
си за мен и ловът е богат!