Дъжд, дъжд, дъжд.
По бледите бузи на стъклата,
трети ден дъжд,
крие тайно ключа от вратата.
Скучен филм.
Ще изгледаш във твоята стая.
После дим
от цигара, а после... не зная.
Дъжд, дъжд, дъжд,
в зелените очи на листа.
Трети ден с дъжд
си делиш самота в самотата.
© Георги Динински All rights reserved.