Най-Странната в Историята
война
заклетите ни прозападняци
изобретиха.
Корекция в тазгодишната
празнична дата
тържествено провъзгласиха:
За Свободата на нашата Нация,
в Руско-турската /1877-78г./,
не руснаци се биха.
© Вълчо Шукерски All rights reserved.