Дойде Освобождението прекрасно
след тиранството ужасно!
О, славни руски войни,
без страх паднахте в борбата
пред смъртта спокойни,
срама измихте на страната,
дадохте спасение на народа,
дадохте на България свобóда!
© Георги All rights reserved.