Аз съм третият брат
и на всички познат,
който влиза в двубоя с ламята.
Аз съм третият брат.
Знае целият град,
как без жал ще и клъцна главата.
По неволя герой
ще съм първи във бой,
че по номер съм бройката трета.
Е, не съм аз от сой,
изборът не е мой,
но такъв ми излязъл късметът.
Куп принцеси във плен
чакат всички на мен
да ги грабна и метна на коня.
Ще съм с тях откровен,
че не съм Супермен.
Ще е нужно и график да гоня.
Казват, глупав съм бил,
чак направо дебил,
зад гърба ми езиците плюят.
Селяндур и катил,
без финес и без стил...
За провала ми искат да чуят.
Още много съм млад
и дори голобрад,
стискам зъби, ченето ми трака.
Ала няма назад,
аз съм третият брат,
зная, битката вече ме чака.
© Vasil Ivanov All rights reserved.