Горят дърветата на тъжната поляна,
а нас отдавна няма ни - отдавна
не си ме виждал весела, засмяна.
Горят дърветата на тъжната поляна.
Само страстта безп(л)ътна е голяма,
а овъглената мечта е магистрална.
Горят дърветата на тъжната поляна,
а нас отдавна няма ни, отдавна…
© Ангел All rights reserved.