Тази нощ отново е сбъркана -
слънце вместо луна е изгряло.
А в моето тяло са разлудувани
триста дяволчета от радост.
Сто от тях те целуват в устата,
впили са се проклетите -
дъх да не можеш да си поемеш
и да дишаш от моите устни.
Сто, със двеста ръчички шетат
по опожареното ти тяло -
и не го гасят, ами палят
неугасими от страст пожари.
А последните сто, как мислиш,
какво правят - легло ти постилат,
на постеля от въгленчета парливи
всички триста дяволчета ще легнат.
Ще лудуват със теб до насита,
само прашинки от теб ще оставят -
Апокалипсис, скъпи, недей да се чудиш!
Не аз съм виновна -
моите триста дяволчета лудуват.
МУЗИКА>>>Можеш да останеш по шапка ;)
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.