Надниквам в огледалото –
измамно изтрезняла съм.
А на часовника махалото
прогонва спокойния сън.
Писах рецепти за щастие,
летях на крилете на младостта.
А закъснялото ми послание,
лута се между деня и нощта.
Душата ми – препарирана птица,
с подрязани криле на младостта.
Проси милост и трошици
и потъва в самота.
© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.