Nov 14, 2019, 10:12 AM

Трудно е 

  Poetry » Other
933 2 1

Трудно е признавам,

да бъдеш себе си в този 

толкова фалшив и лицемерен свят.

Трудно е признавам,

 

да следваш пътя си, 

без капка колебание,

но не поглеждай назад

нищо няма да се върне.

 

Продължи напред и

докажи пред себе си,

че ще успееш да пребориш

всяка трудност,всеки мъничък проблем,

 

не поглеждай повече назад 

и с гордо вдигната глава , пътя начертай си.

Махни веригите на мнението чуждо 

и себе си бъди,все пак само това ти е нужно.

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??