Sep 13, 2008, 1:37 PM

Труп на цигара в чаша вода... 

  Poetry
836 0 3
Картина от макове в обков маргарити
на фона на сивкава пепел и дим
в интериора на стая хотелска са скрити
на една от стените срещу нощния скрин.

И чакат забравени, някакси тъжни...
Потънали в спомени, окъпани в мрак,
бездушни, но чувстващи и мъничко мръсни,
а навън е сезонът на първия сняг...

Бяха решени в зелено багрило,
тайните пазят на всеки от нас,
а в банята малко мирише на гнило,
на влага и мухал вплетени в танц.

В стъклена чаша с водна мътилка,
гасне цигара с филтър от грях...
На пода е счупена празна бутилка,
в антрето са сгушени боязън и страх.


© Бенита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??