хайде тръгвай мюриъл
аз ще остана още малко
защото имам да се сбогувам с лятото
после ще помахам след теб мюриъл
с бяла мокра кърпичка
ще ти пожелая здраве и щастие
и абсолютно нищо друго
защото е без значение
когато няма да си с мен
тръгвай мюриъл
хайде мюриъл отлитай
крилата които направих за теб
са съшити със здрави конци
тези с които ти мюриъл
ме плетеше и оплиташе
докато беше лято
но вече не е
отлитай мюриъл отлитай
сега трябва да съм сама
да се престоря че ми е тъжно
за да има съдържание лятото
да има какво да ме връща
стъпвам по небивалици като теб мюриъл
все в минало време
остави ме да се сбогувам с лятото
отивай си мюриъл
хайде трябва да съм сама
© Идеми Дойдеми All rights reserved.
Весела Коледа и Щастлива 2011 година!