Jul 13, 2008, 9:53 AM

Трябва ли? 

  Poetry
909 0 0
           Трябва ли да те обичам, а не теб да не ти пука?
           Трябва ли да те мразя, а не теб да не ти пука?
           Трябва ли да ме нараняваш,без да ти пука?

            Докога ще е така?
            Докога ще е пуста моята душа?

            Трябва ли да те виждам, а ти да не ме забелязваш?
            Трябва ли да ти говоря, а ти да не ме чуваш?
            Трябва ли да те прегръщам, а ти да не усещаш?
            Трябва ли да те целувам, а ти да не отвръщаш?

            Не искам да те усещам,
            не искам да те сънувам,
            не искам дори да чувам името ти...

            Как да те забравя?
            Как да те изтрия от ума си?
            Как да те премахна от живота си?

            Не мога да забравя целувките ти,
            не мога да забравя прегръдките ти,
            не мога да си те избия от ума...
            Ти винаги ще бъдеш в моето сърце!!!

© ИфетУ Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??