Apr 12, 2014, 11:26 PM  

Тръгнеш ли веднъж... 

  Poetry » Love
522 0 0

 

Тръгнеш ли веднъж, тръгваш си завинаги…

 

Не искам да си тръгнеш,

Но не ме приковавай в чужда сянка!

Искам само да не търсеше единствено мираж,

Изгубен в простора на твоите мечти, обграден от отровна пепелянка

 

Тръгнеш ли веднъж, тръгваш си завинаги!

 

 

Любовта, която е невидима

Ме спира, но остава в моите мечти

А сладостта от сладостните дни

 

                     Става хиляди лъчи и пак съм невредима...

 

Любовта, която е невидима

Търси теб, но аз съм видима!

Няма да остана, за да ме търсиш всякога и винаги -

 

                     Тръгна ли веднъж, тръгвам си завинаги... незабележима

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??