Jan 5, 2008, 6:40 AM

Тръгвай си... 

  Poetry » Love
805 0 5

Тръгвай си и проклет бъди,

 

хайде - давай, по пътя си върви.

 

Бягай, махай се и забрави,

 

че тук някой за тебе ще скърби.

 

Продължавай, без да се обръщаш,

 

дори и не помисляй да се връщаш.

 

© Александра Чикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??