Jul 31, 2013, 9:42 AM

Тръгвам си... 

  Poetry » Love
936 0 4

Знам, че ще ми липсват

ръцете ти, които правеха ме твоя.

Ще ми липсва и времето, 

в което чакаше ме след завоя.

Ще ми липсва и усмивката ти

като малко дяволче - проклета.

Ще ми липсват и очите ти,

толкоз сини чак за 100 морета.

Но ще трябва да те преживея,

понеже ненаписана за нас е любовта.

Съжалявам, че ще ти го кажа, 

но не мога да съм с теб сега.

Може би в друго време

ще се срещнем аз и ти.

Може би ще е възможно.

Може ли... кажи? 

© Сияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??